Røræg med krydderurter

Star InactiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive
 
Roraeg_krydderurter
 
 
6 personer

4 tomater
5 kviste timian
1 finthakket forårsløg
12 æg
1 dl skummetmælk
salt og friskkværnet peber
olivenolie til stegning


Tilberedning

Skær tomaterne over, fjern alle kernerne og skær kødet ud i tern.
Tag bladene af timiankvistene og hak dem.
Vend tomat, forårsløg og timianblade sammen.
Pist æggene,  tilsæt skummetmælk, salt og peber.

Varm olivenolien på en pande og saut'er forårsløg, tomat og timian.
Hæld æggemassen i og vend forsigtigt rundt indtil den bliver fast - dog ikke for fast.

Server straks den er lavet.
Kilde: AFD2007-32
   

Udskriv

Vin og sygdom

Noget tyder på, at rødvin:

  • forbedrer kolesterolbalancen
  • kan forebygge visse kræftformer som tyktarms- og lungekræft, idet antioxidanter fra de blå druers skin kan stoppe kræftcellers vækst

Vin dagligt

1-2 glas vin om dagen nedsætter risikoen for en blodprop i hjertet, når man er fyldt 50, og heller et glas om dagen end syv om lørdagen