Tagliatelle med svampe og bacon

Brugervurdering: 1 / 5

Star ActiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive
 

 

Tagliatelle med svampe og b
Tilberedning
Kog pastaen efter anvisning på pakken.

Skær baconskiverne i stykker, og steg dem sprøde på panden. Lad baconen dryppe af på køkkenrulle.

Skær champignonerne i halve, og steg dem i olie i 5-10 minutter. Smag til med salt, peber og fond. Vend pasta og bacon i. Tag panden af varmen, og drys frisk oregano henover.
 
4 personer

4 portioner tagliatelle (280 g)
1½ pakke bacon (á 140 g)
300 g champignon
2 spsk olivenolie
salt, friskkværnet peber
2 tsk koncentreret kalve- eller kyllingefond på flaske
3 spsk oreganoblade

 

Kilde: F2008-03

Udskriv

Vin og sygdom

Noget tyder på, at rødvin:

  • forbedrer kolesterolbalancen
  • kan forebygge visse kræftformer som tyktarms- og lungekræft, idet antioxidanter fra de blå druers skin kan stoppe kræftcellers vækst

Vin dagligt

1-2 glas vin om dagen nedsætter risikoen for en blodprop i hjertet, når man er fyldt 50, og heller et glas om dagen end syv om lørdagen