Pasta med asparges og laks

Star InactiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive
 
Pasta asparges laks
 
Tilberedning

Kog spaghettien ifølge anvisningen på emballagen. Lad den dryppe

af i en sigte.

 

Lav saucen imens: Snit aspargesene i 3 cm lange stykker på skrå.

Svits dem i smør i en tykbundet gryde ca. i minut. Tilsæt fløde, og lad saucen koge i 3-4 minutter, til den begynder at blive tyk. Smag til

med salt og peber.

 

Bland spaghetti, aspargessauce og røget laks skåret i strimler.

Kværn peber over.

4 personer

400 g spaghetti

1 bundt grønne asparges (200 g)

1 spsk. smør

2 dl madfløde

150 g røget laks

 

Det tager kun 20 minutter

Kilde: SB2006-50

Udskriv

Vin og sygdom

Noget tyder på, at rødvin:

  • forbedrer kolesterolbalancen
  • kan forebygge visse kræftformer som tyktarms- og lungekræft, idet antioxidanter fra de blå druers skin kan stoppe kræftcellers vækst

Vin dagligt

1-2 glas vin om dagen nedsætter risikoen for en blodprop i hjertet, når man er fyldt 50, og heller et glas om dagen end syv om lørdagen