Krydret knækbrød uden mel

Posted in Boller og flutes

Star InactiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive
 

nofoto

16-20 stk

1 dl hørfrø malet til mel1 dl mandler malet til mel
1 dl græskarkerner
2 dl solsikkefrø
2 dl sesamfrø
1 dl chiafrø (evt. hørfrø)
3 spsk. FiberHUSK
2 tsk. salt
4 spsk. oregano
2 spsk. rosmarin
2 tsk. bagepulver
4 dl vand

Tilberedning


Alt røres sammen og rulles tyndt ud på to bageplader.
Dejen rulles ud mellem to stykker bagepapir, ridses i firkanter med kniv eller pizzaskærer og bages ved 160 grader i 65 minutter til knækbrødene er brune og sprøde.

Når knækbrødene er kølet af, kan de let knækkes og opbevares derefter i kagedåse i op til en uge.

 

Kilde: Q

Udskriv