Udskriv

Kartoffel med citroncreme, kaviar og dild

Sendt til Appetizere

Brugervurdering:  / 0
DårligBedst 

Kartoffel kaviar dild

12 personer

8 små kogte kartofler med skræl

2 dl cremefraiche

3 spsk. friskpresset citronsaft

revet citronskal

havsalt og friskkværnet peber

kaviar

dild


Tilberedning

Kog kartoflerne, og skær dem i 1/2 cm tykke skiver.

Pisk cremefraiche med citronsaft og -skal, salt og peber, til denbliver tyk.

Anret en skive kartoffel med lidt citroncreme på, top op med kaviar, og pynt med dild.

 

ARBEJDSPLAN:

Dagen før/om morgenen:

Kog kartoflerne, og opbevar dem på køl.

 

2 timer før:

Pisk citroncremen sammen.

 

Lige før servering:

Anret og servér.

 

Kilde: F51-2010

Prøv også

Vin og sygdom

Noget tyder på, at rødvin:

  • forbedrer kolesterolbalancen
  • kan forebygge visse kræftformer som tyktarms- og lungekræft, idet antioxidanter fra de blå druers skin kan stoppe kræftcellers vækst

Vin dagligt

1-2 glas vin om dagen nedsætter risikoen for en blodprop i hjertet, når man er fyldt 50, og heller et glas om dagen end syv om lørdagen