Røget makrel rilette med stenbiderrogn og spinatsalat
BUFFET TlL 8 PERSONER ELLER FORRET TIL 6 PERSONER
2 røgede makreller à ca. 350 g 1 dl. god mayonnaise 1 bdt fintsnittet dild 2-3 spsk aalborg dild aquavit 1 fennikel i fine tern blandet med citronsaft salt og peber 2 rødløg i små tern 100 g stenbiderrogn 200 g fin frisk spinat citronsaft olivenolie
Tilbehør ristet rugbrød |
Tilberedning
Rør mayonnaisen lind med akvavit, tilsæt dildspidserne og smag dressingen til med salt, peber og eventuelt citronsaft.
Fjern skind og ben fra makrellerne og mos dem groft med en gaffel.
Bland fennikel og rødlog med makrellen og rør dressingen i til en tæt blanding.
Smør den ud på tallerkner.
Fordel stenbiderrognen over.
Vend spinaten sammen med lidt olivenolie og citronsaft. Krydr med salt og peber.
Anret spinaten på rilletten og server den med ristet rugbrød til.
Kilde: brochure