Udskriv

Skinkeschnitzler med feta-dild topping

Sendt til Svinekød

Brugervurdering:  / 0
DårligBedst 
Skinkeschnitzler m feta-dild topping

Tilberedning

Kog pastaen.

Del broccolien i små buketter. Kom dem i vandet til pastaen og kog dem med de sidste 3 minutter af kogetiden. Hæld pasta og broccoli i en si. Kom det afdryppet tilbage i gryden.

Dup skinkeschnitzlerne tørre med køkkenrulle. Krydr med salt og peber. Varm olien på en pande ved god varme. Brun hurtigt skinkeschnitzlerne på begge sider. Skru ned til middel varme og steg dem færdige 1½ -2 minutter på hver side. Tag kødet af panden.

Mos fetaen med en gaffel i en skål. Rør 2-3 spsk klippet dild i. Smag til med citronsaft. Fordel halvdelen af fetablandingen oven på kødet. Vend resten i pastaen og broccolien. Skær parmaskinke i strimler og vend dem i pastablandingen. Smag til med salt og peber.

2 personer
Tilberedningstid: Ca. 15 minutter

2 skinkeschnitzler af inderlår,
1 cm tykke, a ca. 125 g
salt og peber
1 spsk olie

Pasta og broccoli
150 g pasta, fx bånd
250 g broccoli
2 skiver lufttørret skinke i skiver, fx parmaskinke

Feta-dild topping
50 g feta
1 bundt dild
1 spsk citronsaft




 

Tips

  • I stedet for broccoli kan bruges fx grønne asparges skåret i 3-4 cm lange stykker
  • I stedet for skinkeschnitzler kan bruges medaljoner af svinefilet eller svinekoteletter 
  • Sorte oliven kan drysses over pastaen
     

 

Prøv også

Vin og sygdom

Noget tyder på, at rødvin:

  • forbedrer kolesterolbalancen
  • kan forebygge visse kræftformer som tyktarms- og lungekræft, idet antioxidanter fra de blå druers skin kan stoppe kræftcellers vækst

Vin dagligt

1-2 glas vin om dagen nedsætter risikoen for en blodprop i hjertet, når man er fyldt 50, og heller et glas om dagen end syv om lørdagen