Udskriv

Kalkunwok med chili & ingefær

Sendt til Fjerkræ

Brugervurdering:  / 0
DårligBedst 

Kalkunwok chili ingefr

4 personer

450 g kalkunbryst i wokstrimler

1 tsk. stødt chili

1 tsk. stødt ingefær

½ stk. ananas

2 stk. rødløg

½ bdt. forårsløg

olie til stegning

1 ps. baby spinat

salt, peber

250 g ris


Ekstra sundt – suppler med flere grønsager fx sukkerærter eller peberfrugt

Ekstra lækkert – smag til med sød chilisauce og hvid balsamico og drys med tørristede cashewnødder.

Tilberedning

Kog ris som anvist på pakken.

Krydr kalkunstrimlerne med chili og stødt ingefær.

Skær ananaskødet i tern.

Skær rødløg i smalle både og snit forårsløgene.

Lynsteg kalkunstrimlerne et par minutter i olie.

Tilsæt løg og annans og steg endnu 2-3 min.

Kom spinat ved, lynsteg til den begynder at falde sammen og smag til med chili, ingefær, salt og peber.

Server straks med ris.

Kilde: Føtex 01-2014

Prøv også

Vin og sygdom

Noget tyder på, at rødvin:

  • forbedrer kolesterolbalancen
  • kan forebygge visse kræftformer som tyktarms- og lungekræft, idet antioxidanter fra de blå druers skin kan stoppe kræftcellers vækst

Vin dagligt

1-2 glas vin om dagen nedsætter risikoen for en blodprop i hjertet, når man er fyldt 50, og heller et glas om dagen end syv om lørdagen