Udskriv

Kalkunbryst i karry med ananas-mango salsa

Sendt til Fjerkræ

Brugervurdering:  / 1
DårligBedst 

Kalkun mango ananas

4 personer

450 g kalkunbryst

1 spsk. karry

salt, friskkværnet peber

olie til bruning

½ stk. ananas

1 stk. moden men fast mangofrugt

½ bdt. forårsløg

1 stk. rødløg

½ dl kokosmel

150 g ris

½ dl vand


Tilberedning

Vend kalkunbrystet i karry, salt og peber.

Brun det i en stegegryde i lidt olie, kom ½ dl vand ved og lad det simre under låg i 20-25 min.

 

Kog risene som anvist.

 

Skær skrællen af ananas og mango.

Skær først ananas i skiver, halver skiverne og fjern stokken i midten.

Skær ananaskødet i små tern.

Skær mangokødet fri af stenen og skær det i tern på størrelse med ananasstykkerne.

Snit forårsløgene og hak rødløget.

Bland med ananas og mango.

 

Rist kokosmelet på en tør pande og drys det hen over salsaen.

 

Skær kødet i skiver og server med salsa og ris.

 

Kilde: Føtex 01-2014

Prøv også

Vin og sygdom

Noget tyder på, at rødvin:

  • forbedrer kolesterolbalancen
  • kan forebygge visse kræftformer som tyktarms- og lungekræft, idet antioxidanter fra de blå druers skin kan stoppe kræftcellers vækst

Vin dagligt

1-2 glas vin om dagen nedsætter risikoen for en blodprop i hjertet, når man er fyldt 50, og heller et glas om dagen end syv om lørdagen