Udskriv

Laksepakker

Sendt til Fisk

Brugervurdering:  / 0
DårligBedst 
Laks pakker
 
Tilberedning

Sæt ovnen på150°.

 

Kog æggene hårde.

 

Klip bagepapiret til så store cirkler, som muligt og smør dem.

 

Pil løgene, halver dem, og skær i skiver. Steg dem i smør 2—3 min., uden at de tager farve.

Lad spinaten dampe med løgene i stegepanden, til den falder sammen. Smag til med salt lad afkøle.

 

Hak æggene.

 

Fordel løg og spinat midt på

bagepapirscirklerne, læg æg, laks

og dild på.

 

Fold papiret op over fyldet og fold sammen nogle gange , fold kanterne ind.

 

Tilbered pakkerne 10 min. midt i ovnen.

 

Server med friskkogte kartofler og rigeligt med dild.

4 personer

2æg

4 ark bagepapir

2 løg

1 + 2 spsk. smør

200 g frisk babyspinat

1 tsk salt

400 g røget laks i tynde skiver

2 spsk. hakket dild

 

Tilbehør:

kogte kartofler

dild

Kilde: SB2010-10

Prøv også

Vin og sygdom

Noget tyder på, at rødvin:

  • forbedrer kolesterolbalancen
  • kan forebygge visse kræftformer som tyktarms- og lungekræft, idet antioxidanter fra de blå druers skin kan stoppe kræftcellers vækst

Vin dagligt

1-2 glas vin om dagen nedsætter risikoen for en blodprop i hjertet, når man er fyldt 50, og heller et glas om dagen end syv om lørdagen