Udskriv

Pasta Nicoise med frisk tun og bønner

Sendt til Fisk

Brugervurdering:  / 0
DårligBedst 
Pasta nicoise med frisk tun
Tilberedning
Kog pastaen som anvist på pakken.
Kog bønnerne med de sidste 2-3 minutter.

Steg tunen hurtigt på en varm pande med olivenolie. Tunen skal ikke have ret meget, så bliver den helt grå, tør og træls.

Vend pasta og bønner i olivenolie og citronsaft.

Anret pasta ogbønner på en tallerken.
Pynt med iturevet tun, oliven, æg og persille.
 
2 personer

2 tunbøffer
250 g frisk pasta
150 g grønne bønner
2 spsk olivenolie
salt og friskkværnet peber
bredbladet persille
16 calamata oliven
saft af en citron
2 kogte æg skåret i 6 trekanter

 

Kilde: SM2001-04/05
   

Prøv også

Vin og sygdom

Noget tyder på, at rødvin:

  • forbedrer kolesterolbalancen
  • kan forebygge visse kræftformer som tyktarms- og lungekræft, idet antioxidanter fra de blå druers skin kan stoppe kræftcellers vækst

Vin dagligt

1-2 glas vin om dagen nedsætter risikoen for en blodprop i hjertet, når man er fyldt 50, og heller et glas om dagen end syv om lørdagen