Snaps

  Vi elsker en specialsnaps til silden eller blot som tilbehør til en øl.
Vi laver selv en masse specialsnapse af bær og urter vi finder i naturen.
En specialsnaps behøver absolut ikke være kold, den smager faktisk af meget mere ved temperaturer mellem 15° og 22°.
Her er et udvalg af de snapse vi har lavet, og der kommer forhåbentlig flere til med tiden.

Vis #
Titel Visninger
Mokkalikør 1179
Julesnaps 1533
Porse snaps på rakler 8506
Figensnaps 7121
Brombær snaps 14082
Blåbær snaps 10445
Porse snaps på nye skud 8142

Prøv også

Vin og sygdom

Noget tyder på, at rødvin:

  • forbedrer kolesterolbalancen
  • kan forebygge visse kræftformer som tyktarms- og lungekræft, idet antioxidanter fra de blå druers skin kan stoppe kræftcellers vækst

Vin dagligt

1-2 glas vin om dagen nedsætter risikoen for en blodprop i hjertet, når man er fyldt 50, og heller et glas om dagen end syv om lørdagen