Snaps

  Vi elsker en specialsnaps til silden eller blot som tilbehør til en øl.
Vi laver selv en masse specialsnapse af bær og urter vi finder i naturen.
En specialsnaps behøver absolut ikke være kold, den smager faktisk af meget mere ved temperaturer mellem 15° og 22°.
Her er et udvalg af de snapse vi har lavet, og der kommer forhåbentlig flere til med tiden.

Vis #
Titel Visninger
Mokkalikør 1131
Julesnaps 1465
Porse snaps på rakler 8126
Figensnaps 6966
Brombær snaps 14018
Blåbær snaps 10358
Porse snaps på nye skud 8072

Prøv også

Vin og sygdom

Noget tyder på, at rødvin:

  • forbedrer kolesterolbalancen
  • kan forebygge visse kræftformer som tyktarms- og lungekræft, idet antioxidanter fra de blå druers skin kan stoppe kræftcellers vækst

Vin dagligt

1-2 glas vin om dagen nedsætter risikoen for en blodprop i hjertet, når man er fyldt 50, og heller et glas om dagen end syv om lørdagen