Frisk påskekage med citron og mandel

paaskekage1

 

Ingredienser

8 personer

Kage
170 g smør
170 g sukker
1 ubehandlet citron, fintrevet skal og saft
2 æg
140 g finthakkede mandler
140 g hvedemel

Mascarponecreme
250 g mascarpone elle anden flødeost
1 ubehandlet citron, fintrevet skal og saft
ca. ½ dl flourmelis
1 spsk cremefraiche, hvis cremen er for tyk

Pynt
Jordbær
Hindbær
Blåbær
Marcipan/mandel påskeæg

Tilberedning

Traditionel varme 150° - 1 time

1 Rør smør, sukker og citronskal og -saft blødt
2 Pisk æggene i et af gangen 
3 Bland hvedemel og bagepulver i dejen 
4 Tilsæt de finthakkede mandler, og rør hurtigt sammen 
5 Kom dejen i en en smurt springform på ca. 22 cm 
6 Bag ved 150º i 1 time

 

paaskekage2

paaskekage3

Inspiration fra: Spis Bedre 2014-04

Udskriv Email

Omsæt mål

Husholdningsmål

Har du behov for omregning af mål, så tage et kig  her, dette er gode gamle danske husråd. Klik her