Sprøde mandelkager med lakrids

mandel lakrids2

Ingredienser

15 stk

25 g smør
125 g mandler
125 g rørsukker
3 tsk fint lakridspulver
2 æggehvider
2 spsk mel

 

Tilberedning

Varmluft 150° - 20 min.

1 Smelt smørret
2 Hak mandlerne mellemfint 
3 Rør hakkede mandler, sukker og lakrids sammen 
4 Rør æggehviderne i
5 Rør smør og mel i, og bland godt 
6 Brug en dessertske til at lægge dejen på en bageplade med bagepapir. Ikke for store skefulde og ikke for tæt
7 Bred kagerne god ud med bagsiden af en ske der er dyppet i vand. Kagerne skal være ganske tynde 
8 Bag i varmluft ved 150º i ca. 20 min, til kagerne er gyldne

 

 mandel lakrids

mandel lakrids3

Tags: Mandler, Rørsukker, Lakridspulver, Æggehvider

Udskriv E-mail

Omsæt mål

Husholdningsmål

Har du behov for omregning af mål, så tage et kig  her, dette er gode gamle danske husråd. Klik her