LCHF blinier med stenbiderrogn

Over/undervarme 200° – 15 min
10-12 stk

En lækker forret, og så er den glutenfri

Fyldet kan sagtens erstattes af andet, fx.

  • rejer og mayonnaise
  • laks og kaviar
  • kun fantasien sætter grænser
Ingredienser

Blinier
250 g blomkål
2 stk æg
1 spsk fiberhusk
¼ tsk salt
Fyld
20-24 tsk cremefraiche 18%
150-200 g stenbidderrogn
¼ tsk salt
½ tsk citronsaft
10-12 tsk rødløg, finthakket
1 bakke karse til pynt

Tilberedning
  1. Blend blomkålen fint i din foodprocessor
  2. Bland blomkål godt sammen med æg, fiberhusk og salt
  3. Fordel 10-12 klatter på en bageplade, beklædt med bagepapir, og form til fine runde blinier
  4. ☺ Det letteste er at bruge en ring på ca. 5 cm, og fylde en skefuld dej i den, så bliver de fint runde
  5. Bag blinierne i 15 minutter, eller til de er let gyldne
  6. Afkøl dem inden brug. Kan gemmes i køleskabet nogle dage, eller fryses ned
  7. Rør forsigtigt stenbidderrognen med salt og citronsaft
  8. Anret blinierne på en tallerken/fad og pynt med cremefraiche, stenbidderrogn, hakket løg og karse

Loading